Om oss

Vi hjälper stora och små kunder med projektering och installation inom modern elteknik.

Gullikssons El är ett ägarlett bolag som verkar i Stockholm och Mälardalen sedan 20 år. Entreprenören Jonas Gulliksson startade företaget 1998 och lade grunden vår verksamhet, som idag sysselsätter drygt 100 anställda med ett brett erbjudande inom projektering och installation. Hos Gullikssons El har vi gedigen erfarenhet och expertkompetens inom elbranschen och utför arbeten även i speciellt driftkänsliga miljöer.

Vi levererar högkvalitativa tjänster, och strävar samtidigt efter att vara den mest prisvärda leverantören av alla förekommande typer av elinstallationer i Stockholm och Mälardalen. Våra kunder återfinns inom offentlig sektor, industri samt privata och kommersiella fastigheter.

Gullikssons El är ISO-certifierade inom kvalité och miljö samt OHSAS-certifierat inom arbetsmiljö. Det speglar vår organisation som är dedikerad att systematiskt förbättra kvalitet och väl tillgodosedda kundkrav och förväntningar, samt noggrant följda erkända miljökrav.

Hos Gullikssons El lägger vi stor vikt vid god arbetsmiljö och vår personals välmående.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår