Projektering och totalentreprenad

Projektering och
totalentreprenad

Vi har helheten. Effektivt, kvalitetsinriktat och ekonomiskt för dig!

När du anlitar Gullikssons El för projektering eller totalentreprenad, har du i oss en partner med gott renommé i branschen och ett stort nät av välkända underleverantörer och samarbetspartners. Vi tar helhetsansvar för projekt som kan vara stora och komplexa eller av mindre omfattning, och genomför dem effektivt, kvalitetsinriktat och ekonomiskt fördelaktigt för dig som kund.

Projektering

Från idé till färdig produkt. Med Gullikssons El får du det att hända. Att på rätt sätt planera, dimensionera, avtala och genomföra stora eltekniska installationer är komplicerat och ställer stora krav på organisation, samarbetspartners, underleverantörer och regelverkskontroll. Gullikssons El utför projektering i både större och mindre skala inom våra olika teknikområden. Vi kan också hjälpa dig som kund att se möjligheter till förbättringar och kostnadsbesparande åtgärder genom t ex energiinventeringar och belysningsberäkningar, eller att ställa om till hållbara energikällor.

Totalentreprenad

Hos Gullikssons El finns expertisen, kompetensen och erfarenheten att genomföra totalentreprenader som innefattar avancerade, ofta samverkande lösningar inom våra affärsområden. Våra kunder finns representerade inom större och mindre fastigheter, industri och offentlig verksamhet. Varje entreprenad anpassas noggrant enligt dess specifika förutsättningar, och vi har många års erfarenhet av att hantera installationer och underhåll även i speciellt driftkänsliga eller samhällskritiska miljöer. Naturligtvis kan du som beställare känna dig trygg med att tar vi ansvar för att gällande regelverk följs, och att vi har de certifieringar som krävs.

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för ytterligare info eller förfrågningar.
Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår