Moderna fastigheter

Modern fastighetsautomation

Fastighetsautomation – att både effektivisera och möta energimål.

Automatisering och styrning av fastigheter och industri gör det möjligt att fullt ut och mycket mera effektivt utnyttja lokaler och anläggningar, förbättra inomhusmiljön och minska energibehovet.

KNX/Styrinstallation

Genom att automatisera och styra fastighet och industri ges nya möjligheter att utnyttja lokaler, anläggningar och system. Det blir enklare, mera effektivt och hållbart. Automatisering och styrning är idag kriterier från många kravställare. Gullikssons El bidrar med en helhetssyn på tekniska lösningar inom fastigheter för att automatisera funktioner som värme, ventilation och belysning, samt styr- och regler inom industri. Våra styrtekniker och KNX-tekniker har erfarenheten och kompetensen som gör det möjligt. Gullikssons projektgrupp inom Moderna Fastigheter innefattar certifierad KNX Partner och certifierad KNX Tutor.

Fiber och Nätverk

Infrastrukturen inom IT utvecklas hela tiden för att hänga med i vårt moderna sätt att leva och arbeta. Det betyder ökade krav på nätverkshastighet och datamängd. Gamla nätverk ersätts med nya för att framtidssäkra verksamheter och fastigheter. Hos Gullikssons El har vi stor kompetens och erfarenhet när det gäller infrastruktur, nyinstallation och modernisering av wifi och trådbundna nätverk. Vi har utbildade fiber LAN tekniker och är ett auktoriserat CANT-certifierat företag. För dig som kund innebär det att du kan känna dig säker på en långsiktig, presterande nätverkslösning.

Bokningssystem

I nya bostadsfastigheter och fastigheter som moderniseras används digitala verktyg för funktioner som porttelefoni och bokning av tvättstuga och andra lokaler. Gullikssons El erbjuder lösningar och system för dessa funktioner, anpassade för både större och mindre fastigheter.

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för ytterligare info eller förfrågningar.
Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår