Kraft och belysning

Kraft och belysning

Kraft och belysning – fastighetens viktiga livsnerv.

El och ljus tar man lätt för givet, men kan vara komplext och helt livsavgörande. Hos Gullikssons El jobbar vi med högsta krav på säkra, väldimensionerade installationer – och alltid med hållbarhetsaspekt.

Kraft

I takt med att samhälle och samhällsfunktioner utvecklas, skapar ny elteknik fantastiska möjligheter. Samtidigt har kraven på driftsäkerhet och hållbarhet aldrig varit större än nu. Hos Gullikssons El har vi djupgående expertis, kompetens och erfarenhet av installationer och underhåll av system i alla typer av fastigheter och miljöer – även när dessa räknas som samhällskritiska eller driftkänsliga. Vi bygger väldimensionerade strukturer och anläggningar som kan vara komplexa eller enkla, anpassade efter fastighet och verksamhet. Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat, och extra glada är vi över efterfrågan på smarta och kostnadsbesparande energival, som tex solpaneler och laddstationer för elbilar.Som kund kan du känna dig trygg med vår väl förankrade elsäkerhetspolicy och säkerställan att alla våra installationer möter de höga kraven i gällande regelverk.

Belysning

Så mycket mer än mängden ljuskällor och lampor! Med korrekt belysningsberäkning kan fastighetens belysning bli både effektivare, snyggare och avsevärt energisnålare! Vi utför större och mindre installationer som alla är optimerade ur perspektiven ljusbehov och energianvändning. Med våra beräkningar kan en kombination av nya typer av ljuskällor och styrningar göra fastighetens belysning smartare och effektivare, med ökad kontroll över energibehov och miljöpåverkan.

Driftsäkerhet

I miljöer som är driftkänsliga är kraven på säker och ofelbar kraftförsörjning extremt höga. Hos Gullikssons El har vi expertis och erfarenhet av att leverera och hantera installationer i särskilt driftkänsliga miljöer.

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för ytter-ligare info eller förfrågningar.
Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår