Elbilsladdning

Elbilsladdning

Elbilsladdare hemma och på jobbet - tryggt och problemfritt

Antalet elbilar blir snabbt fler och kraven på laddningmöjligheter ökar. Installera laddbox från Gullikssons El och känn dig trygg. Vi levererar och installerar alltifrån hela infrastrukturlösningar till enskilda laddboxar och vi anpassar allt efter just dina behov.

Vi arbetar med genomtänkta installationer för långsiktigt, flexibelt användande och smart energiförbrukning. Elbilsladdningen kan t ex optimeras med lastbalansering, ett aktuellt sätt att prioritera och fördela energianvändningen för att utnyttja dygnets timmar då elen är billigare och för att kapa energitoppar. Med en molnbaserad tjänst kan elbilen börja laddas mitt i natten istället för direkt efter jobbet, vilket sänker kostnaden per laddning rejält.

Inom vårt upptagningsområde i regionen Stockholm och Uppsala erbjuder vi planering och installation av elbilsladdare hemma och även på jobbet anpassad efter önskemål och optimerad energianvändning. Infrastrukturen skräddarsys för olika typer av fastigheter och verksamheter som industri- och kontorsbyggnader, kommersiella fastigheter, företag, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. I vårt erbjudande kan fortlöpande service och underhåll av fastighetens installationssystem läggas till.

Grön teknik avdrag när du installerar laddbox

Som privatperson kan du få 50% avdrag för installation och material av laddningspunkt genom Grön teknik-avdraget. (Skattereduktionen för grön teknik är högst 50 000 kr per person och år.) Avdraget görs direkt på fakturan. Hos Gullikssons El hjälper vi dig gärna att ansöka om Grön teknik-avdrag.

Vårt erbjudande

  • Elbilsladdning – helhetslösning med installation utformad efter fastighet och behov.
  • Projektering, installation och underhåll
  • Komplett dokumentation

Elbilsladdning för olika typer av fastigheter och verksamheter

  • Industri
  • Företag
  • Kommersiell fastighet
  • Bostadsrättsförening
  • Hyresfastighet
  • Privatbostad

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för ytterligare info eller förfrågningar.
Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår