Energi och miljö

Energi och miljö

Sänkta elbehov genom smartare energival. Vinsten blir både sänkt energikostnad och mindre miljöpåverkan.

Vi hjälper dig som kund med att inventera ditt energibehov och leverera effektiva, kostnadsbesparande lösningar baserade på förnybar energi och grön elteknink.

Energieffektiva lösningar

Att minska energibehovet står högt på priolistan hos de flesta fastighetsägare. Många är dock omedvetna om vilka stora energibesparingar som är möjliga, och hur snabbt en investering i en uppdaterad energianvändning faktiskt betalar sig. Hos Gullikssons El strävar vi efter att alltid vara i framkant när det gäller ny teknik, nya produkter och ny expertis inom energieffektiva lösningar. Genom att inventera, logga och beräkna, jämföra befintlig anläggning och föreslå en effektivare lösning har vi hjälpt många fastighetsägare till smartare och lägre elkonsumtion.

Grön elteknik

En hållbar investering för både klimat och plånbok! I takt med att fossila bränslen alltmer fasas ut som energikälla har efterfrågan ökat på förnybar energi och grön elteknik. Även här är vi stolta över att ligga i framkant med ny teknik, produkter och expertis. Som kund kan du känna dig trygg med en hållbar energilösning från oss på Gullikssons El. Hos Gullikssons El har vi expertis och stor erfarenhet av installationer av grön elteknik. Vi levererar och installerar t ex solcellsanläggningar för både större och mindre fastigheter. Elbil? Fler elbilar på sikt? Vi hjälper dig med laddstationer. Fråga oss gärna om långsiktig planering av infrastruktur för laddstationer till din parkering, så att du smidigt kan utöka med flera efter behov.

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för ytterligare info eller förfrågningar.
Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår