Brandlarm

Brandlarm

Gullikssons El levererar kompletta brand- och utrymningslarm med tillhörande tekniklösningar i Stockholm och Uppsala. Vi levererar både till större och mindre anläggningar i alla typer av fastigheterVi är en certifierad anläggarfirma inom larm & säkerhet och handhar hela processen från projektering, nyinstallation och driftsättning till fortlöpande service och underhåll. Med ett brandlarm från oss kan du som kund känna maximal trygghet.

Brandlarmsystem - tillbehör för maximal säkerhet

Ett fastighetsanpassat brandlarm minimerar risken för person- och brandskador om en eldsvåda skulle inträffa. 

Våra produkter hjälper dig att upptäcka branden i tid, vilket kan vara helt avgörande för både utrymning och släckningsarbete. 

Våra larm kan kombineras med utrymningslarm i form av sirener, högtalare och blixtljus, det går också att integrera nödbelysning och hänvisningsarmaturer i brandlarmsystemet. 

Komplettera med ett flertal ytterligare funktioner som optimerar brandlarmet för just din fastighet. Till exempel kan funktionen Smart Passage adderas, som automatiskt ger räddningstjänst tillträde till lokalen utan att behöva hämta upp nyckel eller att bryta sig in i lokalen.

Gullikssons El är en certifierad anläggarfirma inom larm och säkerhet med upptagningsområde i region Stockholm och Uppsala. 

Med marknadsledande teknik projekterar vi kompletta brandlarmslösningar åt våra kunder inom industri, kontor, vård, skola, bostadsrätter och privatbostäder. Vi projekterar även inom verksamheter som är speciellt driftkänsliga eller samhällskritiska. I vårt erbjudande ingår fortlöpande service och underhåll av fastighetens installation.

Vårt erbjudande inom brand - & utrymningslarm:

  • TUL/UTM (talat utrymningslarm)

  • Smart Passage

  • Projektering, installation och underhåll

  • Komplett dokumentation enligt gällande regelverk

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet. Vill du veta mer om våra tjänster?

Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

lkommen att kontakta oss för ytterligare info eller förfrågningar.

Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår