Brandlarm och säkerhet

Brandlarm och säkerhet

Säkerhetslösningar för fastigheter och industri, med helhetsperspektiv inom brandlarm, inbrottslarm och passage.

Med vår gedigna erfarenhet av larm och säkerhetslösningar kan du känna dig trygg med att vi levererar system som ger kontroll, och som skyddar både människor och materiella värden.

Brandlarm

Gullikssons El levererar brand- och utrymningslarm för större och mindre anläggningar, samt tekniklösningar för dessa, i alla typer av fastigheter. Du som kund ska känna trygghet i att människor och materiella värden är skyddade ur larm- och utrymningssynpunkt i din fastighet. Gullikssons El är certifierad anläggarfirma brandlarm. Vi och våra samarbetspartners handhar hela processen från projektering, nyinstallation och driftsättning, till fortlöpande service och underhåll.

Inbrottslarm

Teknikens utveckling ger nya möjligheter till inbrottslarm med integrerade lösningar som optimerar säkerheten i din fastighet. Hos Gullikssons El har vi mångårig erfarenhet av helhetslösningar inom inbrottslarm för olika typer av fastigheter och industri. Tillsammans med vår kund skräddarsyr vi inbrottslarm som är heltäckande och säkerställer optimalt skydd i fastigheten. Vi levererar och installerar med helhetsansvar, och våra arbetsprocesser är säkerhetsklassificerade. Du som kund ska känna maximal trygghet med en larminstallation från Gullikssons El.

Passagesystem

En viktig pusselbit i det övergripande säkerhetssystemet, som ger kontroll över din fastighet och säkerställer att endast behöriga har tillträde till fastighetens olika utrymmen. Vi utarbetar flexibla lösningar, anpassade för olika behov, oberoende av fastighetens storlek och mängden användare. För kompletta anläggningar erbjuder vi projektering och teleregistrering.

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för ytterligare info eller förfrågningar.
Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår