Brandlarm och säkerhet

Brandlarm och säkerhet

Säkerhetslösningar för fastigheter och industri, med helhetsperspektiv inom brandlarm, inbrottslarm och passage.

Med vår gedigna erfarenhet av larm och säkerhetslösningar kan du känna dig trygg med att vi levererar system som ger kontroll, och som skyddar både människor och materiella värden.

Brandlarm

Gullikssons El levererar kompletta lösningar inom brand- och utrymningslarm för större och mindre anläggningar i alla typer av fastigheter i Stockholm och Uppsala. Vi är är certifierad anläggarfirma brandlarm och handhar hela processen från projektering, nyinstallation och driftsättning till fortlöpande service och underhåll.  Med en installation från oss kan du känna trygghet i att människor och materiella värden är skyddade ur larm- och utrymningssynpunkt i din fastighet.

Läs mer här

Inbrottslarm

Teknikens utveckling ger nya möjligheter till integrerade lösningar som optimerar säkerheten i din fastighet. Vi på Gullikssons El har mångårig erfarenhet av att leverera helhetslösningar inom inbrottslarm för olika typer av fastigheter och verksamheter. Vi projekterar utifrån ditt behov och gällande regelverk och tillsammans med våra partners levererar vi inbrottslarm i nivå som säkerställer optimalt skydd i fastigheten. Med en installation från oss kan du känna dig trygg!

Läs mer här

Passagesystem

Ett passagesystem är en viktig pusselbit i det övergripande säkerhetssystemet, det ger kontroll över din fastighet och säkerställer att endast behöriga har tillträde till de olika utrymmena. Vi utarbetar flexibla lösningar, anpassade för olika behov, oberoende av fastighetens storlek och mängden användare. För kompletta anläggningar erbjuder vi projektering, installation och dokumentation.

Läs mer här

Vill du veta mer?

Leverantörer och tjänster

Hos Gullikssons jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ladda ner Produktblad

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för ytterligare info eller förfrågningar.
Till kontaktformulär

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår