Service och tjänster

Service och tjänster
inom elinstallation

Vi ser till att din anläggning fungerar säkert och problemfritt, varje dag.

Alla typer av anläggningar behöver regelbunden service och underhåll för att driften ska fortlöpa problemfritt. Väl underhållna och uppdaterade anläggningar har också längre livslängd och blir en bättre investering. Gullikssons El erbjuder serviceuppdrag och serviceunderhållsavtal som är skräddarsydda för just din anläggning eller fastighet så att du kan känna dig trygg med din investering under lång tid. Och vill du göra din befintliga anläggning smartare och miljövänligare ur energisynpunkt kan vi hjälpa dig med det också!

Service och underhåll

Service ger dig trygghet. Våra servicetekniker har den specialistkompetens som krävs inom alla våra teknikområden, och vi är certifierade inom alla områden där vi verkar. Med regelbunden service och underhåll där felsökning och reparation ingår, undviker du tidsödande och kostsamma problem eller driftsttopp i din anläggning. Vi kan även erbjuda akutåtgärder och ombyggnationer. Hos Gullikssons El har vi lång erferenhet och stor kompetens att utföra service och underhåll även i speciellt driftkänsliga miljöer. Våra kunder finns inom offentlig sektor, industri och alla typer av fastigheter.

Energioptimering – för både plånbok och miljö

Att minska energibehov och negativ miljöpåverkan står högt på priolistan hos de flesta fastighetsägare. Många är dock omedvetna om vilka stora energibesparingar och förbättringar som är möjliga, och hur snabbt en investering i uppdaterad och miljövänligare energianvändning faktiskt betalar sig. Hos Gullikssons El strävar vi efter att alltid vara i framkant när det gäller ny teknik, nya produkter och ny expertis inom energieffektiva lösningar. Genom att inventera, logga och beräkna, jämföra befintlig anläggning och föreslå en effektivare lösning har vi hjälpt många fastighetsägare till smartare och lägre elkonsumtion.

Vill du veta mer?

Service och underhåll

Hur kan vi kan hjälpa dig? Välkommen att kontakta oss så kan vi bemöta frågor och förutsättningar för just dina fastighetsbehov.
Till kontaktformulär

Energioptimering

Vill du veta mer om våra tjänster inom energioptimering och grön elteknik?
Ladda ner Produktblad Energi och Miljö

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår