Serviceelektriker

Vill du bli en del av ett glatt team med fantastisk laganda? Är du dessutom intresserad av att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap, gemenskap och engagemang? Då är det hos oss du ska arbeta!

Gullikssons El söker dig som är serviceelektriker och som med din breda erfarenhet inom elektrikeryrket, nyfikenhet och positiva inställning vill bli en del av vårt team och hjälpa oss i vår fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Du kommer att ha en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag och är ansvarig för egen servicebil. Som serviceelektriker hos Gullikssons El har du stor frihet under ansvar och arbetar med hela flödet mot dina kunder, från beställning och kalkyl till utförande och fakturering. Möjlighet att delta i vårt jour-team finns dessutom för den som är intresserad.

Vem är du?

Du som söker tjänsten har genomgått gymnasial elinstallationsutbildning eller motsvarande, innehar ECY-certifikat och har arbetat minst 3 år som serviceelektriker. Du har B-körkort och behärskar en god svenska i både tal och skrift.
Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du har en god samarbetsförmåga och är van att fatta självständiga beslut.

Vi erbjuder

Du blir en del av en välfungerande och trevlig enhet med ett positivt arbetsklimat, där vi alla blir sedda och arbetar under stor frihet och variation samt ges möjlighet att ta ansvar. Hos Gullikssons El lägger vi stor vikt vid god arbetsmiljö och våra medarbetares välmående. Vi har en genuin omtanke om varandra och har kul tillsammans – det kallar vi ”Gullikssonsandan”.

Gullikssons El är ett stabilt företag som funnits på marknaden sedan 1998. Hos oss är utvecklingsmöjligheterna stora för rätt person. Vi erbjuder regelbundna utbildningar och olika möjligheter till vidareutveckling inom företaget.  

Vill du ta nästa steg i din karriär på en arbetsplats med goda villkor och härliga kollegor? Tveka inte att inkomma med din ansökan eller eventuella frågor till

Mikael Brag – mikael.brag@gullikssonsel.se – 010-410 10 18

Skicka in din ansökan direkt via formuläret

Namn *

     

Adress

     

E-postadress *

     

Telefonnummer *

     
Bifoga CV

Bifoga CV

     
Bifoga personligt brev

Bifoga personligt brev

     

Integritet *

     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår