Gullikssons El

Vi utför installationer inom el, data, tele och brandlarm.

TJÄNSTER

Installation-, Service- & underhållsuppdrag

Vi utför nyinstallationer och varierande service-/underhållsuppdrag i alla storlekar från privatpersoner till företagskunder och offentliga sektorn. Vi kan snabbt vara på plats i hela Stockholms län.

Entreprenader

Vår entreprenadavdelning har stor erfarenhet av nyproduktion, ombyggnation, känsliga miljöer såsom sjukhus, publika och privata miljöer samt projekt åt offentliga sektorn.

Brandlarm

Som certifierad anläggarfirma gör vi allt från projektering och installation till driftsättning av brandlarmsanläggningar.

Tele & Datanät

Vi har många års erfarenhet av tele och datalösningar. Vi gör allt från komplexa installationer till svetsning av fiber.

Passagesystem

Vi är utbildade och återförsäljare/installatörer av Aptus vilket gör att vi tillsammans med dom kan erbjuda lösningar inom bland annat passersystem, bokningssystem och porttelefonsystem för flerbostadsfastigheter.

KNX

Som certifierad installatör och KNX-partner gör vi allt från projektering och installation till driftsättning av KNX-anläggningar samt service. Vi har även en KNX-Tutor på företaget.

Kontaktformulär

     
     
     
     
     
+ =  

Om Oss

Gullikssons El är ett ägarlett bolag som arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholms- och Uppsalaområdet. Entreprenören Jonas Gulliksson startade Gullikssons El 1998 och lade grunden för den verksamhet som idag sysselsätter närmare 100 anställda och har ett brett tjänsteerbjudande inom installation. Tillsammans har vi lång erfarenhet av elbranschen och god vana att utföra arbeten i känsliga miljöer.

Vår affärsidé är att i Storstockholm och Uppsala vara det mest prisvärda alternativet för utförandet av alla förekommande typer av elinstallationer. I huvudsak till företag, kommuner och landsting.

Gullikssons El är ISO-certifierade inom kvalité, miljö och OHSAS-certifierat inom arbetsmiljö vilket speglar en organisation som är dedikerad till att systematiskt förbättra sin kvalité och därmed också uppfylla kundernas krav och förväntningar samt följa erkända miljökrav. Företaget tar också arbetsmiljön på största allvar för att ha en så frisk och välmående personal som möjligt.

Roger Joffs

VD

Annelie Andersson

Administration

Ulrika Johansson

Administration

Lars-Erik Rosendahl

Arbetsmiljöansvarig

Maria Johannesson

Ekonomichef

Jonas Gulliksson

Entreprenadledare

Entreprenad

Mattias Persson

Projektledare

Entreprenad

Sebastian Nyström

Projektledare

Entreprenad

Jimmy Kanlinder

Projektledare

Entreprenad

Kristofer Skog

Serviceledare

Service och Underhåll

Magnus Lundstedt

Projektledare

Service och Underhåll

Christian Tengstedt

Projektledare

Service och Underhåll

Mikael Wallen

Projektledare

Service och Underhåll

Jimmie Allen

Projektledare

Service och Underhåll

Henry Larsson

Teleledare

Service och Underhåll

Hela gänget på äventyr i alperna 2016

Hela gänget på äventyr i alperna 2016

Gullikssons El | Copyright 2021

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår