Nu öppnar vår 24-7-jour för akut felsökning och åtgärd

Har du drabbats av elfel som inte kan vänta? Nu lanserar vi vår dygnet-runt-jour för akutåtgärder. Våra jourelektriker har erfarenhet och kompetens inom alla våra teknikområden och kan hjälpa dig inom Stockholm-Uppsalaområdet.

Vi har öppet. Ring oss! 08-520 019 89

 • Kampanjerbjudanden för komplett installation av laddbox! Med grönt avdrag kan du få hela 50% tillbaka!

  Dags för ny laddbox? Passa på att utnyttja våra kampanjerbjudanden – vi erbjuder både komplett installation av marknadsledande elbilsladdning, och möjlighet till smart betalningstjänst via appen WATTiGO.

  Till kampanjen

 • Vi tar ansvar för våra samarbetspartners och underleverantörer

  Hos Gullikssons El jobbar vi bara med leverantörer och fabrikat som är noggrant utvalda för att möta våra högt ställda krav på kvalité, hållbarhet och långsiktighet. Tillsammans levererar vi säkra, genomtänkta lösningar, och vi är stolta över det goda renommé vi uppnått i vår bransch.

 • Lyckade samarbeten med kunder och partners i över 20 år!

  Sedan 1998 levererar vi högkvalitativa tjänster, och strävar samtidigt efter att vara den mest prisvärda leverantören av alla förekommande typer av elinstallationer i Stockholm och Mälardalen. Våra kunder återfinns inom offentlig sektor, industri samt privata och kommersiella fastigheter, och inget projekt är för stort eller för litet.

 • Från idé till färdig produkt

  Gullikssons El är en stabil samarbetspartner från start till mål. Vi har kompetensen och tekniken som krävs för att projektera och genomföra alla typer av elinstallationer, och lösningar som spänner över flera olika teknikområden. Kontakta oss för att diskutera ditt nästa projekt!

  Våra certifieringar

 • Lösningar för inbrottslarm

  Hos Gulliksons El samarbetar vi med välkända leverantörer av inbrottslarm upp till säkerhetsklass 2. Vi projekterar och anlägger säkra, genomtänkta lösningar för olika typer av fastigheter samt industri. Dags att uppdatera inbrottslarmet? Kontakta oss, så berättar vi mer!

 • Speciellt driftkänslig miljö?

  Inom en del verksamheter är konstant elförsörjning extra viktigt och en absolut förutsättning för driftsäkerheten. Hos Gullikssons El har vi kompetens och behörighet att utföra service och elinstallationer i speciellt driftkänsliga eller samhällskritiska miljöer, inom både offentlig och privat sektor. Kontakta oss så berättar vi mer!

 • Södersjukhusets nya fina akutmottagning

  Södersjukhuset är ett av Sveriges största sjukhus och ett av Stockholmsregionens viktigaste vårdcentrum. Hos Gullikssons El är vi stolta över förtroendet att utföra samtlig elinstallation i den nya akutmottagningen som nu står färdig att med utökad kapacitet ta emot tusentals stockholmare.

 • Gullikssons El nu även certifierade för Hedengren Security

  Dags att se över systemet för brandlarm? Vi är stolta över att nu även kunna erbjuda smidiga helhetslösningar från Hedengren Security, leverantör av såväl enskilda systemlösningar som heltäckande integrerade system för brandlarm och nödbelysning. Hedengrens egna system med brandlarm, sirener och nödbelysning i en och samma samma funktion är en smidig och pålitlig lösning för olika typer av fastigheter.

  Läs mer på hedengren.com

 • Fastighetsägare: ’Smart passage’ ger ökad säkerhet med digital inpassering för räddningstjänst

  Smart passage är en digital inpasseringstjänst för räddningstjänsten som kan utnyttjas när man har automatbrandlarm kopplade till SOS Alarm. Vid utryckning på ett automatlarm aktiveras en temporär behörighet för inpassering i fastigheten så att räddningstjänsten kan ta sig in utan nycklar. Med Smart passage går man alltså från hantering av fysiska nycklar till en digital nyckelhantering som är smidigare och säkrare för alla parter. Det sparar tid och skapar förutsättningar för effektivare insatser.

  Den digitala behörigheten administreras av SOS Alarm och med Smart passage ges räddningstjänsten möjlighet att spara värdefull tid vid en insats i en akut situation.

  Läs mer om Smart passage på sosalarm.se

 • KNX – smartare boende!

  Fastighetsautomation med KNX – alla husets funktioner i ett och samma system! KNX är en internationell ISO-standard som kortfattat innebär en teknik för gemensam styrfunktion av alla fastighetens applikationer, från värme och ventilation till vatten, energiövervakning och smart mätning, belysning, solskydd, larm, audio/video och mycket annat.

  Istället för att elektrikern måste dra kablar och ledningar för varje enskild funktion, samlar KNX alla applikationer i samma kabel och system. Trådbundet som trådlöst; alla KNX-produkter kan kopplas till varandra och därför kan KNX hantera mängder av olika funktioner i en byggnad. Det gör det enklare och bekvämare att styra alla eltekniska installationer, både i fastigheten och i själva bostaden.

  Läs mer om KNX i flerbostadshus här!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår